RECEPTES DE CUINA PROVENÇAL

RECEPTES DE CUINA PROVENÇAL

Amb l'arribada del bon temps a la Provença, tornen els aperitius sota la pèrgola.

Per muntar la taula, començarem fent una pissaladière, una mena de pizza blanca (sense tomàquet) amb cebes, anxoves i olives, molt popular a la zona.

Tot seguit prepararem l'amanida niçarda (foto), aprendrem la seva història i com es pot transformar-la en un street food provençal: el pan bagnat.

Finalment farem uns dolços reials: els calissons d'Ais de Provença.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

Taller per a persones a partir de 18 anys

1 sessió a càrrec de Delia Laurent. Ingredients inclosos.

Aquesta activitat és dins l'àmbit de Gastronomia

Data

19 juny 2025

Hora

18:00 - 20:30

Hora local

  • Zona horària: America/New_York
  • Data: 19 juny 2025
  • Hora: 12:00 - 14:30

Preu

20.57€

Etiquetes

Destacats

Tipus

Tallers

Altres Tipus

Activitats
RESERVAR