POSTRES DE FRANÇA AMB FRUITES DE PRIMAVERA

POSTRES DE FRANÇA AMB FRUITES DE PRIMAVERA

A França les fruites de temporada entren en la composició de molts pastissos i postres tradicionals i casolans.

Aprofitarem l'arribada de la primavera per a fer una charlotte de maduixes (foto), un clafoutis de cireres, i ens inventarem unes terceres postres amb una altra fruita de temporada segons la seva disponibilitat (albercoc, nespra, ruibarbre...).

Aprofitarem per a descobrir algunes de les nombroses expressions amb fruites que té el francès.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

Taller per a persones a partir de 18 anys

1 sessió a càrrec de Delia Laurent. Ingredients inclosos.

Aquesta activitat és dins l'àmbit de Gastronomia

Data

08 maig 2025

Hora

18:00 - 20:30

Hora local

  • Zona horària: America/New_York
  • Data: 08 maig 2025
  • Hora: 12:00 - 14:30

Preu

20.57€

Etiquetes

Destacats

Tipus

Tallers

Altres Tipus

Activitats
RESERVAR