CUINEM AMB PLANTES AROMÀTIQUES

CUINEM AMB PLANTES AROMÀTIQUES

Catalunya és un territori molt ric en plantes aromàtiques, que poden donar aquell toc especial a la cuina que sovint busquem.

El romaní pot ser el protagonista d’un paté vegetal, la lavanda pot aromatitzar unes delicioses postres de fruits secs o xocolata… Però no hem d’oblidar que vivim al país de la sajolida, per exemple, sovint relegada a adobar les olives, i que té un potencial increïble com a condiment! 

En aquest taller parlarem d’usos tradicionals i moderns de les plantes aromàtiques a la cuina, en coneixerem unes quantes, i prepararem diferents plats on les aromàtiques són les protagonistes.

També, veurem com preparar begudes i refrescs a base d’aromàtiques.

Ens endurem una mica d’herbes a casa per poder posar-nos de seguida a preparar tots aquests plats!

Material necessari: una carmanyola per si sobra menjar i, opcionalment, davantal. També algunes bossetes petites o petites carmanyoles tipus per salsa, per repartir una mica de plantes aromàtiques al final de la sessió.

1 sessió a càrrec de Zero Waste BCN

ATENCIÓ! EL PREU AL FULLETÓ EN PAPER ÉS INCORRECTE.

EL PREU CORRECTE ÉS 19,36€

Etiquetes: ,

Data

10 març 2025

Hora

Taller gratuït d'una sessió
18:00 - 20:30

Hora local

  • Zona horària: America/New_York
  • Data: 10 març 2025
  • Hora: 13:00 - 15:30

Preu

19.36€

Etiquetes

Destacats

Tipus

Tallers

Altres Tipus

Activitats
RESERVAR