CUINEM AMB PLANTES AROMÀTIQUES
CUINEM AMB PLANTES AROMÀTIQUES
Catalunya és un territori molt ric en plantes aromàtiques, que poden donar aquell toc especial a la cuina que sovint busquem.
El romaní pot ser el protagonista d’un paté vegetal, la lavanda pot aromatitzar unes delicioses postres de fruits secs o xocolata… Però no hem d’oblidar que vivim al país de la sajolida, per exemple, sovint relegada a adobar les olives, i que té un potencial increïble com a condiment!
En aquest taller parlarem d’usos tradicionals i moderns de les plantes aromàtiques a la cuina, en coneixerem unes quantes, i prepararem diferents plats on les aromàtiques són les protagonistes.
També, veurem com preparar begudes i refrescs a base d’aromàtiques.
Ens endurem una mica d’herbes a casa per poder posar-nos de seguida a preparar tots aquests plats!
Material necessari: una carmanyola per si sobra menjar i, opcionalment, davantal. També algunes bossetes petites o petites carmanyoles tipus per salsa, per repartir una mica de plantes aromàtiques al final de la sessió.
1 sessió a càrrec de Zero Waste BCN
ATENCIÓ! EL PREU AL FULLETÓ EN PAPER ÉS INCORRECTE.
EL PREU CORRECTE ÉS 19,36€